Om oss

Skin&care SPA öppnade dörrarna första gången 2016. Sen dess har vi hunnit bli ganska stora. Idag är vi 7 stycken som jobbar på salongen. Vi erbjuder ett brett utbud av behandingar, allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerade injektioner. Läs mer om alla våra behandlingar här.


På skin&care SPA siktar vi högt. Vi vill att du som kund ska få det bästa, och vad som är det bästa för just dig är det bara du som vet. Vi skräddarsyr därför med glädje alla våra behandlingar och ser verkligen framemot att skapa det bästa för just dig!  Vårt mål är att leverera riktigt hög kvalité på service, produkter och behandlingar. Men framförallt vill vi va lyhörda för vad du som kund önskar att få ut av din behandling. 


Vi samarbetar med några av Sveriges ledande märke inom hudvård, behandlingar och skönhet för att du ska känna trygghet och resultat.

NJUT AV VÅRT STORA

UTBUD AV BEHANDLINGAR

Vår personal

Vi som arbetar på skin&care har en sak gemensamt, vi strävar alltid efter att göra vårt allra bästa för att du som kund ska få en behandling av högsta kvalité!

Vi älskar verkligen våra yrken och vår filosofi är att vår främsta uppgift, oavsett vilka behandlingar eller kompetenser vi har, är att få ta hand om och bemöta andra människor på bästa vis.

Så vi ser fram emot att få träffa och ta hand om just dig!

JENNIE IVARSSON

ÄGARE / Auktoriserad hudterapeut

ELIN BERG

Auktoriserad hudterapeut

MARIE SVENSSON

Auktoriserad hudterapeut

LOUISE OLSSON

Auktoriserad Hudterapeut

JOHANNA BERGGREN

Nagelterapeut & Spraytan artist

CHRISTINE HELLDÈN

Legitimerad  injektionssjuksköterska

HELHETSUPPLEVELSE


På skin&care SPA går du in i ett lugn. Här finner jag alltid återhämtning och lokalen är riktigt trevligt utformad i färger och skyltning. Här får jag känslan av ett lyxigt spa, men proffsiga behandlingar som på en klinik. Här har dom tänkt på helheten.

HÖGSTA SERVICE


När jag besöker er får jag alltid en service som är utöver det vanliga. Oavsett om jag kikar förbi för att köpa ett presentkort, har frågor om produkter eller bokat en behandling. Alla i personalen hälsar mig välkommen och personalen är kunnig och svarar gärna på mina frågor.

RESULTAT


Jag har gått på mycket behandlingar genom åren och det jag älskar på skin&care SPA är att jag får en fantastisk miljö och grymma resultat av behandlingarna. Massage som gör nytta, syra peelingar som gör skillnad på min hy och injektioner som håller en nivå likt en läkarklinik.