Om oss

Skin&Care öppnade dörrarna första gången 2016. Sen dess har vi ständigt vuxit. Idag är vi flera medarbetare på salongen. Vi kan nu erbjuda ett brett utbud av behandingar, allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerade injektioner. Läs mer om alla våra behandlingar här.


På Skin&Care i Ystad vet vi att du som kund förtjänar det allra bästa. Vår erfarna personal brinner för att ge skräddarsydda behandlingar med dig och din hud i fokus för att garantera dig en värdefull stund hos oss! Vårt mål är att leverera behandlingar, kunskap och service utöver det vanliga och därför är vi alltid lyhörda för vad du som kund önskar och behöver.  Vi samarbetar med några av Sveriges ledande märke inom hudvård och behandlingar.

HELHETSUPPLEVELSE


På Skin&Care går du in i ett lugn. Här finner jag alltid återhämtning och lokalen är riktigt trevligt utformad i färger och skyltning. Här får jag känslan av ett lyxigt spa, men proffsiga behandlingar som på en klinik. Här har dom tänkt på helheten.

HÖGSTA SERVICE


När jag besöker er får jag alltid en service som är utöver det vanliga. Oavsett om jag kikar förbi för att köpa ett presentkort, har frågor om produkter eller bokat en behandling. Alla i personalen hälsar mig välkommen och personalen är kunnig och svarar gärna på mina frågor.

RESULTAT


Jag har gått på mycket behandlingar genom åren och det jag älskar på skin&care SPA är att jag får en fantastisk miljö och grymma resultat av behandlingarna. Massage som gör nytta, syra peelingar som gör skillnad på min hy och injektioner som håller en nivå likt en läkarklinik.

NJUT AV VÅRT STORA

UTBUD AV BEHANDLINGAR

Vår personal

Vi som arbetar på Skin&Care har en sak gemensamt, vi strävar alltid efter att göra vårt allra bästa för att du som kund ska få en behandling av högsta kvalité!

Vi älskar verkligen våra yrken och vår filosofi är att vår främsta uppgift, oavsett vilka behandlingar eller kompetenser vi har, är att få ta hand om och bemöta andra människor på bästa vis.

Vi ser fram emot att få välkomna er på salongen! 

JENNIE IVARSSON

ÄGARE / Hudterapeut

ELIN BERG

Hudterapeut

MARIE SVENSSON

Hudterapeut

LOUISE OLSSON

Hudterapeut & PhiBrows artist

JOHANNA BERGGREN

Nagelterapeut & Spraytan artist

CHRISTINE HELLDÈN

Legitimerad  injektionssjuksköterska

kontakt@christinesklinik.se
070 673 06 13